ZOLES

3D-printede indlægssåler fra ZOLES®

Vi er alle forskellige, så hvorfor skal vores fødder gå i sko, der er standard? Få individuelt designet og 3D-printede indlægssåler der tilpasser dine sko til dig!

Ingen fødder er standard

Vi er alle forskellige, så hvorfor skal vores fødder gå i sko, der er standard? ZOLES® tilpasser dine sko så de korrigerer din fodstilling og hjælper dig med at gå bedre og giver større komfort i hverdagen, til fester og ved sport.

3D-scan

For at vi kan designe et par ZOLES såler til dig, skal du først have 3D-scannet dine fødder i en af vores butikker.

Vores 3D-scannere er lavet af Biomekanisk Institut i Valencia i Spanien, alene af den grund at de er førende inden for viden om biomekanik og fødder.

Vores 3D-scanning er unik fordi vi får præcise mål for placeringen af dine led, sener og knogler. Efter endt scanning har vi mere end 20 nøjagtige punktdata, der fortæller os dine mål på led og knogler. Disse mål bruges for at kunne lave en korrekt biodynamisk sål til den enkelte fod.

3D-print

Vi 3D-scanner dine fødder og 3D-printer dine såler. Alle vores såler er unikke.

Vores 3D-scanning er unik, fordi vi får præcise mål for placeringen af dine led, sener og knogler. Disse mål bruges for at kunne lave en korrekt biodynamisk sål til den enkelte fod.

Læs mere på producentens hjemmeside her!

Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.